Visoke tehnologije u službi Vašeg zdravlja

Dijagnostički centar opremljen najsavremenijim medicinskim uređajima koji prate tehnologiju poslednje generacije, zajedno sa stručnim i proverenim kadrom dugogodišnjeg iskustva, omogućavaju pacijentu preciznu i blagovremenu dijagnozu bolesti. (utvrdjivanje njenih bioloških karakteristika).

Pravilna i pravovremena dijagnoza kao i stručno praćenje pacijenata kroz terapije, čine maksimalnu verovatnoću potpunog ozdravljenja. Čak i u najtežim slučajevima, vrhunska dijagnostika je neophodna osnova za dugoročnu kontrolu bolesti i borbe do stanja potpunog oporavka.

Misija

Arhiva


Avg27

Pripremite se za 3.LADY FAIR – SAJAM ZA ZENE! - SHOPPING CENTAR UŠĆE 6-7 SEPTEMBAR 2014 GODINE „Lady Fair“ – sajam za žene, koja će se održati 06. i 07. septembra 2014. na platou ispred Shopping centra UŠĆE...

Jul31

Potpisan je ugovor o pružanju zdravstvenih usluga sa Sindikatom Elektrodistribucije Beograd (http://sindikatedb.org.rs) u smislu vršenja dijagnostičkih pregleda i konsultacija u dijagnostičkom centru Damiba medical....

Jun26

Elektro tehnička škola RADE KONČAR, mamografski skrining. Uspešno obavljen mamografski skrining za zaposlene u ETŠ Rade Končar za 30 koleginica...

Maj20

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je počeo sa radom uzorni dijagnostički centar 'DAMIBA MEDICAL' - specijalistička radiološka ordinacija. Damiba Medical je opremljena novom, najsavremenijom digitalnom opremom poslednje generacije...

Maj01

Postavljena na internetu prezentacija ordinacije DAMIBA MEDICAL. Javite nam se sa sugestijama i pitanjima kako bi što celishodnije izašli u susret potrebama korisnika.

Novosti

Maj11

2nd HEALTH SUMMIT 2015

Srbija je na 18° mestu po incidenciji raka dojke, to je prosecno mesto u Evropi.
Srbija je na 2° mestu po smrtnosti u Evropi!
Zasto je tako? Saznaj više...


Mar01

SARADNJA SINDIKATA DIREKCIJE EPS I DAMIBA MEDICAL

Sindikatu Elektrodistribucije, u saradnji sa Damiba Medical, pridruzio se i Sindikat direkcije EPS. Zahvaljujemo sindikatima na ukazanom poverenju.
Sindikat direkcije EPS


Mar01

DIGITALNA MAMOGRAFIJA DAMIBA MEDICAL - EPS

Potpisan ugovor za Mamografski skrining za kompaniju EPS - 150 koleginica .Zahvaljujemo kompaniji Elektro Privreda Srbije -EPS na ukazanom poverenju ‪‪#‎prevencija, ‪#‎DigitalnaMamografija, ‪#‎FFDM.
EPS


Mar01

SARADNJA DELHAIZE SERBIA I DAMIBA MEDICAL

Zahvaljujemo kompaniji Delhaize Srbija na ponovno ukazanom poverenju ‪#‎prevencija, ‪#‎DigitalnaMamografija, ‪#‎FFDM. DIGITALNA mamografija DAMIBA MEDICAL: Novi ugovor za mamo-skrining za 2015.godinu;Kompanija DELHAIZE - 180 koleginica.
Delhaize Serbia


Feb28

SARADNJA WIENER STADTISCHE I DAMIBA MEDICAL

Kad kažemo 'dobrovoljno zdravstveno osiguranje' mislimo i na WIENER STADTISCHE osiguranje. DIGITALNA MAMOGRAFIJA I ULTRAZVUK DOJKE za sve zdravstvne osiguranike ove kuće pod posebnim uslovima.
WIENER STADTISCHE osiguranje


Jan20

DIGITALNA MAMOGRAFIJA KOD UNIQA

Kad kažemo 'dobrovoljno zdravstveno osiguranje' mislimo UNIQA. DIGITALNA mamografija kod UNIQA, kažemo @DamibaMedical Hvala Uniqa osiguranju na ukazanom poverenju. Damiba Medical
UNIQA osiguranje


Dec22

PISMO PREPORUKE

Kad se udruze veliki profesionalci Delhaize&Damiba Medical, rezultat je jedan veliki Letter of Recommendation ‪#‎Screening, ‪#‎Digitalmammography.
Pismo preporuke


Okt10

SARADNJA DELHAIZE SERBIA I DAMIBA MEDICAL

Delhaize Serbia
Uspešno je sproveden prvi krug besplatnog pregleda dojki za žene starije od od 45 godina koje rade u direkciji Delhaize Serbia (Delez Srbija), kao i za poslovođe svih maloprodajnih objekata. U mesecu borbe protiv raka, zahvaljujući partnerskoj saradnji DAMIBA MEDICAL i Delez Srbija u ovoj kompaniji povećana je svest o važnosti pregleda dojki i značaju samopregleda i redovnih kontrola.
Akcija je pokrenuta u skladu sa definisanom politikom benefita za sve zaposlene u Delez Srbija i biće nastavljena aktivnostima kojima se doprinosi očuvanju zdravlja i negovanju zdravih navika zaposlenih.
DAMIBA MEDICAL zahvaljuje kompaniji DELEZ na ukazanom poverenju.


Okt08

MILION RAZLOGA

DAMIBA MEDICAL podrzava i pridruzuje se akciji Milion Razloga, koju pokrecu kompanija Avon i fond B92
Milion razloga


Sep30

Zahvaljujemo se timu Color Press Grupe i casopisu Lepota i Zdravlje na saradnji.

Lepota i zdravlje


Avg27

LADY FAIR & DAMIBA MEDICAL

Pripremite se za 3.LADY FAIR – SAJAM ZA ZENE! - SHOPPING CENTAR UŠĆE 6-7 SEPTEMBAR 2014 GODINE
„Lady Fair“ – sajam za žene, koja će se održati 06. i 07. septembra 2014. na platou ispred Shopping centra UŠĆE.
Lady Fair - najbolje za nju
Sajam se održava pod sloganom „Najbolje za nju“!
DAMIBA MEDICAL - dijagnosticki centar biće deo ove manifestacije , na štandu br.17 gde ćemo cenjenim posetiocima deliti kupone sa popustom na redovni cenovnik usluga dijagnostickih pregleda, digitalne mamografije i ultrazvuka dojke, kao i neuroloskih pregleda ultrazvukom sa kolor dopler funkcijom.
Dodjite da nas posetite!
Sve detalje i dodatne informacije www.ladyfair.rs


Jul31

Sindikalna Organizacija EPS-JP “Elektrodistribucija-Beograd”

Potpisan je ugovor o pružanju zdravstvenih usluga sa Sindikatom Elektrodistribucije Beograd (http://sindikatedb.org.rs) u smislu vršenja dijagnostickih pregleda i konsultacija u dijagnostičkom centru Damiba medical za članove sindikata i članove njihove uze porodice, pod posebnim cenovnim uslovima.
Zahvaljujemo se Sindikalnoj organizaciji EPS – JP “Elektrodistribucija Beograd” na poverenju i pokazanoj visokoj društvenoj odgovornosti rukovodstva.


Jun26

Elektro tehnička škola RADE KONČAR, mamografski skrining

Uspešno obavljen mamografski skrining za zaposlene u ETŠ Rade Končar za 30 koleginica.
Preventivni pregledi su pokazali negativne rezultate što govori u prilog opravdanosti godišnjih sistematskih pregleda u borbi protiv karcinoma dojke. Zahvaljujemo se Elektrotehničkoj školi Rade Končar na ukazanom poverenju.


Maj20

Počeo sa radom dijagnostički centar 'DAMIBA MEDICAL'
specijalistička radiološka ordinacija

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je počeo sa radom uzorni dijagnostički centar 'DAMIBA MEDICAL' - specijalistička radiološka ordinacija.

Damiba Medical je opremljena novom, najsavremenijom digitalnom opremom poslednje generacije:

  • Digitalni mamograf kompanije IMS, Giotto Image 3DL, sa selenijumskim detektorom 'velikog' formata 24X30 prilagođen za najvoluminoznije dojke i dojke uobičajene veličine. Uređaj je instaliran u kompletu sa akvizicionom (AWS) i dijagnostičkom (RWS) stanicom uključujući i softwer Raffaello za efikasni image processing digitalnih snimaka i razmenu snimaka sa drugim klinikama putem email-a ili internet-a.
  • Ultrazvučni aparat kompanije Esaote, MyLab Seven, klasična i ekografija sa Color Doppler 4D funkcijom, uključujući linearnu i konveksnu sondu kojima pokrivamo kompletan dijagnostički program.

Za kliničke preglede, kao dopunsku tehnologiju, nudimo i infracrvenu termografiju iz naučnog programa kompanije FLIR systems iz SAD, samo za doktore specijaliste koji razumeju i već koriste ovu tehnologiju, poznavajući način njene medicinske primene.


Maj01

Postavljena internet prezentacija dijagnostičkog centra 'DAMIBA MEDICAL'

Na web adresi WWW.DAMIBAMEDICAL.COM je puštena u rad internet prezentacija na kojoj se možete informisati o uslugama, resursima i ljudskim potencijalom kojim raspolaže specialistička radiološka ordinacija DAMIBA MEDICAL.

Javite nam se sa predlozima, kritikama i pohvalama kako bi poboljšali kvalitet naše usluge i približili sve tehničke i ljudske resurse potrebama naših korisnika.